Książka odnosi się nie tylko do pojedynczych produktów spożywczych, takich jak warzywa czy owoce, ale zawiera także popularne kombinacje potraw, a nawet często spotykane dania typu fast food. W każdym z tych przypadków dowiesz się, czy dany pokarm jest zakwaszający czy alkalizujący i będziesz mógł sprawdzić w jakim stopniu oddziałuje on na organizm. Ramki z dodatkowymi informacjami wplecione w tekst, dzięki zawartym w nich wskazówkom, pozwolą Ci dokonywać jeszcze lepszych wyborów żywieniowych.
PORADNIKI
-
Autor:
Dyer Wayne W., Hicks Esther
-
Data premiery:
2015-08-12
-
Data premiery rynkowej:
2015-08-26
-
Ilość stron:
152
-
ISBN:
978-83-7377-734-7
-
Rodzaj oprawy:
miękka
-
Rok wydania:
2015
-
Tłumacz:
Lewicka Anna
-
Wydawca:
STUDIO ASTROPSYCHOLOGII
-
Wymiary:
205 x 145