Model: 9788364278624
Prawidłowe odżywianie jest jedną z kluczowych kwestii dobrej kondycji naszego umysłu i ciała, a spożywanie produktów, które zaburzają równowagę kwasowo-zasadową może stanowić przyczynę wielu chorób, takich jak osteoporoza, niedoczynność tarczycy czy nadciśnienie. Dlatego jedno z najbardziej ekscytujących odkryć żywieniowych dotyczy wpływu jaki rożne pokarmy wywierają na pH organizmu. Niektóre zakwaszają go, podczas gdy inne działają jak czynniki alkaliczne, które neutralizują szkodliwe kwasy.

ZDROWIE

  • Autor: 

    Brown Susan E., Trivieri Larry Jr

  • Data premiery: 

    2015-03-10

  • Data premiery rynkowej: 

    2015-08-26

  • Ilość stron: 

    240

  • ISBN: 

    978-83-64278-62-4

  • Rodzaj oprawy: 

    miękka

  • Rok wydania: 

    2015

  • Tłumacz: 

    Liszyk Katarzyna

  • Wydawca: 

    STUDIO ASTROPSYCHOLOGII

  • Wymiary: 

    205 x 145

Polecamy