Jeśli często chorujesz... możesz radykalnie poprawić stan zdrowia, jedząc produkty pełne dynamicznych probiotyków, które doładują twoje ciało! Dzięki tej książce naucz się nie tylko przygotowywać probiotyczną żywność i przekonasz do niej całą swoją rodzinę. Dowiesz się, jak łatwo włączyć te produkty do swojej diety i nauczysz się je przygotować. To jest naprawdę proste i tanie! Kiszone warzywa: * znakomicie robią na żołądek, * wspierają aktywność układu odpornościowego, * pomagają łagodzić skutki autyzmu, * nie zawierają pestycydów, * są pełne pożytecznych bakterii, * eliminują zespół jelita drażliwego, * pomagają obniżyć poziom cholesterolu. Twój przewodnik po probiotycznej żywności.
KUCHNIA
-
Autor:
Schwenk Donna
-
Data premiery:
2018-04-30
-
Data premiery rynkowej:
2018-04-26
-
Ilość stron:
318
-
ISBN:
978-83-65846-49-5
-
Rodzaj oprawy:
miękka
-
Rok wydania:
2018
-
Tłumacz:
Lewiński Piotr
-
Wydawca:
VITAL /STUDIO ASTROPSYCHOLOGII/
-
Wymiary:
205 x 145